Depannage 24 op 7

Heeft u direct assistentie nodig? Bel ons meteen op het nummer 051 24 55 61. Wij staan paraat om u onmiddellijk bij te staan. Voor situaties waarbij u ver van onze locatie verwijderd bent, kunt u vertrouwen op de oneCALL™-service van Carrier Transicold voor uitgebreide pechhulp, inclusief internationale ondersteuning. Het toegewijde team van de oneCALL™-service van Carrier Transicold is 24 uur per dag, 7 dagen per week en het hele jaar door beschikbaar om u met minimale overlast zo spoedig mogelijk weer op weg te helpen.

OneCALL™ 24/7 Assistance voor internationale hulp

Met een netwerk dat bijna 32 landen bestrijkt en meer dan 600 servicepunten, verbindt de oneCALL™-hulpdienst van Carrier Transicold je met een specialist die jouw taal spreekt en ervoor zorgt dat je snel de benodigde hulp krijgt. Bekijk hier de gratis telefoonnummers per land. 

24/7 Depannage

Onze toegewijde depannageservice staat 24/7 paraat om ongeacht de omstandigheden te zorgen voor snelle hulp en reparaties, zodat uw koeltransport nooit stil hoeft te staan. Bent u ver verwijderd van onze locaties of heeft u internationale hulp nodig? Dan kan u rekenen op oneCALL™ 24/7 Assistance van Carrier Transicold.