Waarom Westcool

We staan in voor het onderhoud en herstellingen van koelgroepen voor bestelwagens, vrachtwagens en trailers. Wij leveren expertise waarop je kan vertrouwen.

Erkend onderhoudscentrum

Westcool Service is al meer dan 30 jaar een erkend service center van Carrier Transicold. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat kwetsbare lading in perfecte conditie wordt afgeleverd. Maximale bedrijfszekerheid en continuïteit worden bij Westcool gerealiseerd door geoptimaliseerde onderhoudsprogramma’sEen volledige service onderhoudscontract bij Westcool is daarom noodzakelijk om de bedrijfszekerheid van uw voertuigenvloot te verhogen.

Erkend verdeler

Westcool is erkend verdeler van Carrier Transicold en daarom een uitstekende keuze voor alle koelunits op uw wagenpark. De keuze om het merk Carrier Transicold te verdelen is niet zomaar gekozen, maar op basis van de doorgedreven kwaliteitszorg en het onbeperkte gamma.

Onze locaties

Bij Westcool zijn we trots op onze diverse locaties die strategisch verspreid zijn om onze klanten optimaal te bedienen. Elke locatie is zorgvuldig gekozen om de efficiëntie van onze diensten en de snelheid van onze leveringen te maximaliseren.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.