Onderhoudscontracten

Bij Westcool begrijpen we hoe cruciaal het is om uw koeltransportmiddelen in topconditie te houden. Via Carrier Transicold bieden we BluEdge™ onderhoudscontracten aan.

Het BluEdge-serviceaanbod

Onze onderhoudscontracten bieden maximale bedrijfszekerheid en minimaliseren downtime door strak geplande onderhoudsactiviteiten die naadloos passen bij uw transportbehoeften. Met onze professionele service zorgen we ervoor dat uw koelgroepen altijd in topconditie zijn, waardoor uw lading in optimale staat wordt afgeleverd en uw logistiek zonder haperingen verloopt. Kies voor het BluEdge-serviceaanbod van 
Westcool – Carrier Transicold en verhoog de betrouwbaarheid van uw wagenpark. We hebben diverse servicepakketten zodat klanten meerdere opties hebben om aan de specifieke vereisten van hun bedrijf te voldoen. Dat betekent dat we voor elk bedrijf het juiste pakket kunnen aanbieden.

Elk bedrijf zijn eigen pakket

We bieden verschillende servicepakketten aan, waardoor klanten uit meerdere mogelijkheden kunnen kiezen die aansluiten bij de unieke behoeften van hun onderneming. Hierdoor kunnen we voor ieder bedrijf een passend pakket samenstellen.

  • Core – Verlengde garantie
    Voor klanten die hun apparatuur zelf willen onderhouden (maar af en toe de deskundige service van Westcool nodig hebben) of klanten die voor een van onze basisplannen kiezen.
  • Enhance – Routine-onderhoud
    Bedoeld voor klanten die een serviceplan met meer praktische opties zoeken, zoals een meerjarige serviceovereenkomst, preventief onderhoud of bewaking op afstand.
  • Elite – Volledige service
    Dit is het meest uitgebreide servicepakket voor elk bedrijf, met slechts één doel: volledige gemoedsrust voor de klant. We gebruiken onze ongeëvenaarde klantenservice gecombineerd met geavanceerde technologieën om prestaties te optimaliseren, de beschikbaarheid van uw apparatuur te maximaliseren en de kosten te minimaliseren.

24/7 Depannage

Onze toegewijde depannageservice staat 24/7 paraat om ongeacht de omstandigheden te zorgen voor snelle hulp en reparaties, zodat uw koeltransport nooit stil hoeft te staan. Bent u ver verwijderd van onze locaties of heeft u internationale hulp nodig? Dan kan u rekenen op oneCALL™ 24/7 Assistance van Carrier Transicold.