AddVolt batterij pakket

Westcool is dé gecertificeerde dealer en service center bij uitstek voor AddVolt. Met trots kondigen we aan dat ons team experten zich heeft verdiept in de technologie van AddVolt door een gespecialiseerde opleiding te volgen direct bij de fabriek in Portugal. Deze unieke ervaring stelt onze experts in staat om uitzonderlijke service en expertise te bieden.

Toonaangevend in de wereldwijde elektrificatie van transport

Carrier Transicold zal haar elektrificatiecapaciteiten versnellen en uitbreiden door een nieuwe strategische partnerschap met het Portugese technologiebedrijf AddVolt. Deze overeenkomst stelt Carrier in staat om AddVolt’s bewezen, motoronafhankelijke technologie breed te gebruiken om innovatieve duurzame transportkoelingsoplossingen voor klanten in Europa te ontwikkelen. Bovendien is het systeem telematica-geschikt en compatibel met Carrier’s nieuwe Lynx™ digitale platform, waardoor klanten gegevens kunnen gebruiken om snellere beslissingen te nemen om de effectiviteit, efficiëntie en duurzaamheid van hun toeleveringsketens te verbeteren.

“Door onze overeenkomst met AddVolt nemen we een belangrijke stap naar de wijdverspreide commerciële adoptie van elektrische trailerverkoelingssystemen in heel Europa, wat uiteindelijk helpt om een haalbaar pad te creëren voor klanten om over te stappen van diesel-aangedreven eenheden naar meer duurzame oplossingen,” zei Victor Calvo, President, Truck Trailer International, Carrier Transicold. “We hebben elektrische technologie blijven pionieren sinds we twee decennia geleden het eerste volledig elektrische E-Drive™ systeem hebben ontwikkeld en zijn klaar voor een nieuwe stap. We zijn verheugd om met AddVolt samen te werken om de geteste, baanbrekende technologie te leveren die onze klanten willen.”

AddVolt heeft ‘s werelds eerste plug-in elektrisch systeem voor transportmarkten ontwikkeld, dat brandstofgebruik vermijdt en belangrijke emissies vermindert, waaronder geluid, deeltjes, stikstofoxide en koolstofdioxide (CO2). Batterij-elektrische technologie kan de duurzaamheid verbeteren met verminderde emissies en de efficiëntie verhogen in de sector van het gekoelde transport.

Onder de onderscheidende kenmerken van het AddVolt batterij-elektrische systeem:

Bewezen, motoronafhankelijke technologie
Brede compatibiliteit met trailers, vrachtwagens, bestelwagens en containers
Real-time telematica-connectiviteit voor prestatiebewaking, controle en diagnostiek
Compatibiliteit met Carrier’s Lynx digitale platform
In oktober kondigde Carrier Transicold de Vector® eCool™ unit aan als ‘s werelds eerste volledig autonome, volledig elektrische motorloze gekoelde trailereenheid die in serieproductie gaat. De Vector eCool gebruikt geavanceerde energieterugwinning en AddVolt’s stroomvoorzieningssysteem om kinetische energie, gegenereerd door de trailer, om te zetten in elektriciteit, die vervolgens wordt opgeslagen in een batterijpakket om de koelunit aan te drijven. Deze lus creëert een volledig autonoom systeem dat geen directe CO2- of deeltjesemissies produceert.

“We zijn verheugd om samen te werken met Carrier Transicold om onze succesvolle technologie te vergroten en voortdurende innovatie te stimuleren,” zei Bruno Azevedo, CEO van AddVolt. “Hoewel onze technologie vandaag de dag gericht is op gekoelde transportvloten in Europa, heeft het de potentie om ook andere toepassingen en geografieën in de toekomst te bevoordelen.”

De Vector eCool wordt aangeboden via Carrier’s Healthy, Safe, Sustainable Cold Chain Program om het aanbod van voedsel, medicijnen en vaccins te behouden en te beschermen.

Voordelen

Addvolt levert schone energie aan het transport, waardoor elk voertuig winstgevender en milieuvriendelijker wordt.

Krijg dag en nacht toegang tot lage-emissiezones met Addvolt Powerpacks. Geen lawaai, geen uitstoot. Blije chauffeur, efficiënte logistiek.

De niet-invasieve systemen van Addvolt kunnen een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën elektrificeren. Onze oplossingen passen perfect bij hybride, waterstof- en volledig elektrische vrachtwagens.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.