Onderhoud & herstelling

Westcool Service is al meer dan 30 jaar een erkend service center van Carrier Transicold. We staan in voor het onderhoud en herstellingen van koelgroepen voor bestelwagens, vrachtwagens en trailers.

Herstellingen

Bij Westcool kunt u rekenen op deskundige en hoogwaardige herstellingen voor uw koelgroepen. Ons toegewijde team van vakmensen zorgt ervoor dat uw koelsystemen efficiënt en betrouwbaar blijven werken, wat essentieel is om de kwaliteit en veiligheid van uw koeltransport te waarborgen. We streven naar duurzame oplossingen en staan garant voor kwaliteit in al onze herstelwerkzaamheden, waardoor u met vertrouwen de weg op kunt voor uw transportbehoeften.

Onderhoudscontracten

Het maakt niet uit wat de servicevereisten van uw bedrijf zijn, Carrier Transicold biedt de flexibiliteit om de meeste waarde en kilometers uit uw serviceplan te halen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het BluEdge-serviceaanbod, dat uw apparatuur beschermt en uw koelgroepen van Carrier Transicold langer op de weg houdt.

24/7 Assistentie

Met de Carrier Transicold oneCALL™ 24/7 Assistance service staan we altijd voor u klaar, ongeacht het tijdstip of de omstandigheden. Bij Westcool begrijpen we dat problemen met koeltransport zich op elk moment kunnen voordoen, en daarom bieden we onmiddellijke hulp en ondersteuning, zodat u uw activiteiten naadloos kunt voortzetten. Ons toegewijde team staat paraat om u te assisteren en eventuele zorgen of problemen snel op te lossen, zodat uw koeltransport nooit stil hoeft te staan. U kunt op ons rekenen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Lynx™ Fleet

De nieuwe Lynx Fleet-software biedt gebruikers 24/7 toegang tot een enorme hoeveelheid praktische gegevens over hun koelsystemen, inclusief maar niet beperkt tot temperatuurbewaking op afstand, operationeel tweewegmanagement en -controle, uitgebreide service- en gebruiksrapporten, geofencing en operationele alarmen.

24/7 Depannage

Onze toegewijde depannageservice staat 24/7 paraat om ongeacht de omstandigheden te zorgen voor snelle hulp en reparaties, zodat uw koeltransport nooit stil hoeft te staan. Bent u ver verwijderd van onze locaties of heeft u internationale hulp nodig? Dan kan u rekenen op oneCALL™ 24/7 Assistance van Carrier Transicold.