Carrosserie

Bij Isocar specialiseren we ons in het op maat bouwen en herstellen van koelwagens. We bieden oplossingen voor voertuigaanpassingen om aan specifieke koelbehoeften te voldoen, geschikt voor verschillende sectoren. Het aanbod omvat gepersonaliseerde ontwerpen, installaties en herstellingen met een nadruk op kwaliteit en efficiëntie. 

Ombouw

Het transformeren van bestaande voertuigen naar koelvoertuigen op maat (tot 3,5 ton).

Opbouw

Het installeren van een op maat gemaakte koelruimte op een bestaand voertuig (tot 3,5 ton)

Herstelling isotherme laadruimtes

Het herstellen van de thermische isolatie en koelgroepen.

Aerocool

Binnen de kleinschalige afdeling van ISOCAR in Wervik, ligt de nadruk rond de installatie en het onderhoud van Aerocool koelgroepen. Met een speciale toewijding aan het Aerocool merk, kan ISOCAR een persoonlijke en efficiënte service bieden, afgestemd op de unieke activiteiten van elke klant. Door deze gespecialiseerde aanpak garandeert ISOCAR een optimale koelprestatie voor elk type voertuig.

Vertrouwde merken

Bij Westcool hebben we uitgebreide ervaring met het uitvoeren van koelopbouw en koelombouw voor een breed scala aan voertuigmerken, waaronder Mercedes, Renault, Peugeot, Nissan, Citroën, Ford, Iveco, Opel, Fiat, MAN en Volkswagen.

Configurator

Ontwerp de perfecte koeloplossing met onze handige configurator en ontvang meteen een offerte op maat. Creëer de ideale transportoplossing voor uw behoeften.

Een job
bij Westcool?

Bij Westcool Service monteer en onderhoud je koelinstallaties voor opleggers, vrachtwagens en bestelwagens. Geen ervaring verreist. We leren je graag de knepen van het vak! Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar!