Ombouw

Dankzij onze uitgebreide ervaring in koelombouw creëren we voor u een op maat gemaakte configuratie, volledig afgestemd op uw activiteiten. In samenwerking met onze partner in Geluwe, garanderen we een compleet en geïntegreerd totaalpakket. Westcool levert maatwerk in koelombouw, aangepast aan uw specifieke behoeften, inclusief variabele temperatuurinstellingen, diverse vloeropties, bescherming, veilige ladingzekering, multitemperatuur oplossingen, efficiënte opbergsystemen, gespecialiseerde vleeshangsystemen, en laadkleppen.

ISOCAR isolatie pakket
Positieve temperaturen (0°C – 5°C)
Multitemp oplossingen - Verplaatsbare tussenwand met thermostaat & ventilator (compartiment achteraan)
Multi-temp isolatie pakket
Koelen / vriezen op 2 verschillende temperaturen

Configurator

Ontwerp de perfecte koeloplossing met onze handige configurator en ontvang meteen een offerte op maat. Creëer de ideale transportoplossing voor uw behoeften.

Vloervarianten

Bekijk de diverse vloeropties in onze koelombouw, variërend van robuuste, slipvaste oppervlakken tot geavanceerde, hygiënische oplossingen. U kunt kiezen uit opties zoals een polyester anti-slip vloer, een vloer in traanplaat, en andere varianten, die allemaal zijn ontworpen om zowel veiligheid als hygiëne tijdens het transport te maximaliseren.

Bescherming

Verken de verscheidenheid aan beschermingsopties in onze koelombouw: van duurzame wandbescherming tot geavanceerde stootbestendige materialen, allemaal ontworpen om de integriteit van uw voertuig te waarborgen.

Ladingzekering

Innovatieve oplossingen voor ladingzekering in koelombouw: efficiënte systemen die stabiliteit en veiligheid bieden voor uw lading, ongeacht de reisomstandigheden.

Multitemp oplossingen

Veelzijdige multitemperatuur oplossingen in de koelombouw, geschikt voor verschillende temperatuurbehoeften.

Opbergsystemen

Efficiënte opbergsystemen in onze koelombouw, ontworpen om uw lading georganiseerd en toegankelijk te houden.

Vleeshangsysteem

Ontdek onze gespecialiseerde vleeshangsystemen in de koelombouw, ideaal voor de voedselindustrie en catering. Vleeshangsystemen op maat zijn eveneens mogelijk. 

Laadklep

Diverse laadklepopties waardoor laden en lossen efficiënt en gemakkelijk wordt.

Afgewerkte projecten

Bekijk de indrukwekkende portfolio van Westcool’s afgewerkte projecten in koelombouw, waarin vakmanschap, innovatie en maatwerk samenkomen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.