Koelgroepen voor opleggers

Maximaliseer uw transportefficiëntie met Westcool’s koelgroepen van het Vector gamma voor zowel langeafstandstransport als distributie.

Vector 1550

Het transporteren van gekoelde en diepgevroren producten van producent tot consument is een ingewikkeld proces waarbij uw apparatuur cruciaal is. Deze moet krachtig en betrouwbaar zijn in alle omstandigheden. Onze Vector 1550 is ontworpen om de prestaties van de koelketen te maximaliseren, de totale eigendomskosten te optimaliseren en de impact op het milieu te minimaliseren. 
Vector S 15

Vector S 15

De Vector S 15-eenheid is een slimme, eenvoudige en op maat gemaakte oplossing voor trailers, geschikt voor lange reizen en regionale leveringen. Dankzij de semi-elektrische architectuur kunt u het onderhoud vereenvoudigen, terwijl u overal naartoe reist met de stage V-conforme motor. De Vector S15 is de vervanger voor de Vector 1350.
Vector HE 19

Vector HE 19

De nieuwe Vector met “High Efficiency” (HE). Het geconditioneerde trailersysteem van de volgende generatie. De unit combineert bewezen technologie van de Vector reeks, met innovaties die de prestaties en efficiëntie opmerkelijk verbeteren. De Vector HE 19 is de vervanger voor de Vector 1950.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.