Koelgroepen

Westcool Service is al 30+ jaar erkend service center en verdeler van Carrier Transicold. We staan in voor het plaatsen, onderhoud en herstellen van koelgroepen voor bestelwagens, vrachtwagens en opleggers. Daarnaast bieden we ook alternatieve energiebronnen aan. 

Koelgroepen voor bestelwagens

Ontdek onze diverse koelgroepen van Carrier – Transicold voor bestelwagens. Perfect voor kleinere ladingen en stedelijke distributie, onze koelgroepen voor bestelwagens combineren compactheid met krachtige koelprestaties. Deze systemen zijn ideaal voor ondernemers en bedrijven die flexibiliteit nodig hebben zonder in te boeten aan koelcapaciteit. Met een eenvoudige installatie en onderhoud, bieden onze koelgroepen Pulsor, Xarios, Neos, Neos S en Citimax de ideale balans tussen prestatie en gebruiksgemak voor uw dagelijkse leveringen.

Koelgroepen voor vrachtwagens

Onze koelgroepen voor vrachtwagens van Carrier – Transicold zorgen ervoor dat uw lading onderweg altijd perfect gekoeld blijft. Of u nu bederfelijke waren vervoert of medicijnen die aan strikte temperatuureisen moeten voldoen, onze koelgroepen voor vrachtwagens zijn ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende normen. Ontdek ons assortiment aan duurzame en energie-efficiënte koelsystemen, en ervaar de zekerheid van een betrouwbare koeloplossing op de weg met Iceland, Syberia en Supra HE.

Koelgroepen voor opleggers

De opleggerkoelgroepen van Carrier Transicold staan bekend om hun robuustheid en vermogen om zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden optimaal te presteren. Of het nu gaat om het transport van versproducten, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen, onze koeloplossingen bieden de zekerheid dat uw lading in perfecte staat blijft tijdens het gehele transportproces.

Engineless

De vraag naar veilige, duurzame technologieën voor de koudeketen om de levering van voedingsmiddelen, medicijnen en vaccins te garanderen en te beschermen is nog nooit zo groot geweest. Carrier Transicold heeft zijn belofte om emissies te verlagen, de duurzaamheid te verhogen en de efficiëntie binnen de koeltransportsector opnieuw laten zien, met oplossingen voor alternatieve energiebronnen.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.