Opbouw

Op zoek naar een koelopbouw op maat? Door onze jarenlange ervaring kunnen we een specifieke configuratie voorstellen, volledig aangepast aan uw bedrijfsactiviteiten.

Chassis-Cabine
Een chassis cabine is een vlakke basisstructuur die op een voertuig wordt gemonteerd om een plat oppervlak te creëren.
Plancher-Cabine
Een plancher cabine is een cabineconstructie die op het chassis van een voertuig wordt gemonteerd, wat resulteert in een lagere instaphoogte.
BE-Trailer
BE-Trailer
Een BE-oplegger past op een BE-trekker met een kleinere koppelschotel en is bedoeld voor rijbewijs BE. Het is ideaal voor locaties die ontoegankelijk zijn voor vrachtwagens.

Configurator

Ontwerp de perfecte koeloplossing met onze handige configurator en ontvang meteen een offerte op maat. Creëer de ideale transportoplossing voor uw behoeften.

Achterkader

Ontdek onze veelzijdige achterkaderopties voor koeltransport, ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw unieke logistieke eisen. Kies uit een reeks mogelijkheden, waaronder standaard achterdeuren, een drie-delig achterkader, asymmetrische twee-delig deuren, draaideuren en meer.

Zijdeuren

De diverse zijdeuroplossingen in onze koelopbouw zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan uw behoeften voor efficiënt laden, lossen en toegang tot de lading. U heeft de keuze uit verschillende opties, zoals een standaard zijdeur, een schuifdeur, een dubbele zijdeur, twee aparte zijdeuren en nog veel meer. 

Multitemp oplossingen

Verken onze multitemperatuur oplossingen in koelopbouw, ideaal voor het voldoen aan uiteenlopende temperatuurbehoeften. Kies uit opties zoals een opklapbare en verschuifbare scheidingswand, een uitneembare scheidingswand en meer om flexibel in te spelen op uw specifieke koeltransportvereisten.

Opbergsystemen

Ontdek onze praktische opbergsystemen in de koelopbouw, ontworpen om uw lading overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk te houden. U heeft de keuze uit diverse opties zoals ladesystemen (eventueel met verschillende niveaus), opklapbare ladesystemen, tussenverdiepingen en meer om aan al uw opbergbehoeften te voldoen.

Vleeshangsystemen

Bekijk onze gespecialiseerde vleeshangsystemen in de koelopbouw, perfect afgestemd op de behoeften van de voedselindustrie en catering. Kies uit diverse opties zoals een vleeshangsysteem met lift, systemen met haken, en verschillende rijopstellingen, om uw vleesproducten efficiënt en hygiënisch te vervoeren.

Laadklep

Ontdek de verschillende laadklepopties in onze koelopbouw, ontworpen om het laden en lossen efficiënter en gemakkelijker te maken. U kunt kiezen uit opties zoals een standaard laadklep of een halve laadklep, elk afgestemd om aan uw specifieke logistieke eisen te voldoen.

Opstap

Bekijk onze veelzijdige opstapopties in de koelopbouw, die gemakkelijke toegang tot uw voertuig mogelijk maken, of het nu via de achterdeur, zijdeur of plancher cabine is. Kies uit een scala aan mogelijkheden zoals een opklapbare opstap met verschillende treden, een uitschuifbare opstap met 2, 3, 4 of 5 treden, een vaste opstap in een U-beugel, plancher opstap, en meer, om uw specifieke toegangsbehoeften te vervullen.

Ladingzekering

Verken onze innovatieve oplossingen voor ladingzekering in de koelopbouw, ontworpen om uw lading stabiel en veilig te houden. Kies uit verschillende opties zoals bindrails op meerdere niveaus, bindrails geïntegreerd in isolatiepanelen, spanstokken, balken en meer, om de veiligheid en efficiëntie van uw transport te garanderen.

Bescherming

Ontdek onze uiteenlopende beschermingsopties voor koelopbouw, speciaal ontworpen om de integriteit van uw voertuig te behouden. U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden zoals stootlijsten, beschermingsrails, een beschermende laag, etc allemaal bedoeld om uw voertuig optimaal te beschermen.

Vloervarianten

Bekijk de diverse vloeropties in onze koelopbouw, variërend van robuuste, slipvaste oppervlakken tot geavanceerde, hygiënische oplossingen. U kunt kiezen uit opties zoals een polyester anti-slip vloer, een vloer in traanplaat, en andere varianten, die allemaal zijn ontworpen om zowel veiligheid als hygiëne tijdens het transport te maximaliseren.

Spoiler

Binnen onze reeks opties bieden wij ook spoilers aan, specifiek aangepast aan de vorm van de koelgroep. U kunt kiezen uit verschillende soorten spoilers.

Afgewerkte projecten

Ontdek onze indrukwekkende reeks voltooide koelopbouwprojecten, waarin vakmanschap, innovatie en maatwerk samenkomen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.