Koelgroepen voor vrachtwagens

Westcool biedt alle koelgroepen van vrachtwagens van Carrier Transicold aan, waardoor klanten kunnen profiteren van hoogwaardige, betrouwbare en energie-efficiënte oplossingen voor het transport van temperatuurgevoelige producten.

Supra HE

Supra HE

De Supra HE-serie is ontworpen door mechanische en elektrische subsystemen samen te voegen, om de efficiëntie te verbeteren en het product compacter te maken en een echt veelzijdige oplossing te bieden. Deze unit is stiller, lichter en kleiner en werd getest in extreme omgevingstemperaturen om de beste uptime en betrouwbaarheid te bieden, wat resulteert in een snel rendement op de investering.
Syberia

Syberia

De Syberia koelunit is één van de nieuwste creaties van Carrier Transicold. De unit heeft geen dieselunit meer nodig in vergelijking met de Surpa reeks. De koelgroep wordt hydrolisch gekoppeld aan de truck en neemt zo vermogen af om te werken. Door deze koppeling genaamd de “ECO-Drive” heeft de koelunit altijd 400V ter beschikking ongeacht het toerental van de motor. De unit beschikt dus steeds over zijn maximaal vermogen.
Iceland

Iceland

De Iceland koelunit is de undermount versie van de Syberia koelgroep. De Iceland is beschikbaar in 2 versies: Iceland 11 & Iceland 18 Twincool.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.