Syberia

De Syberia koelunit is één van de nieuwste creaties van Carrier Transicold. De unit heeft geen dieselunit meer nodig in vergelijking met de Surpa reeks. 

Syberia 11 & Syberia 18 Twincool

De koelgroep wordt hydraulisch gekoppeld aan de truck en neemt zo vermogen af om te werken. Door deze koppeling genaamd de “ECO-Drive” heeft de koelunit altijd 400V ter beschikking ongeacht het toerental van de motor. De unit beschikt dus steeds over zijn maximaal vermogen.

SYBERIA 11: KIES VOOR LAAG GELUIDSNIVEAU, LAGE BEDRIJFSKOSTEN EN LAAG GEWICHT

De SYBERIA 11 koelunit voor vrachtwagens heeft geen eigen dieselmotor nodig, aangezien deze wordt aangedreven door de motor van de vrachtwagen. De SYBERIA 11 wordt elektrisch aangedreven door de geïntegreerde ECODRIVE-krachtmodule. Deze ECODRIVE wordt op zijn beurt hydraulisch aangedreven door de motor van de vrachtwagen en levert constant 400 volt / 50 Hz, ongeacht het motortoerental van het voertuig. Volledige koelcapaciteit is altijd beschikbaar, vanaf stationair toerental.

SYBERIA 18 TWINCOOL: VOOR GELUIDSARME DISTRIBUTIE MET TWEE COMPARTIMENTEN, WAARBIJ TEGELIJKERTIJD KOELEN EN VERWARMEN MOGELIJK IS

De SYBERIA 18 TWIN-COOL koelunit voor trucks is voorzien van twee geheel gescheiden koel-vriescircuits. Elk koel-vriescircuit is voorzien van een eigen hermetisch gesloten scroll-compressor voor een zeer grote, efficiënte koelcapaciteit. Dit ontwerp heeft geen asafdichtingen of V-snaren waardoor het risico op storingen of koudemiddelverlies wordt verminderd. De onderhoudskosten zijn dan ook minimaal.

Voordelen

 • Weegt slechts 295 kg.
 • Zeer stil: op vol vermogen nog onder het PIEK-niveau van 60 dB(A).
 • Lage onderhoudskosten, geen V-snaren en geen asafdichtingen, dankzij de scroll-compressoren (geheel hermetisch). Dus weinig kans op gaslekkages
 • Platte, efficiënte verdampers van 120 / 160 mm hoog.
 • Grote elektrische verwarmingscapaciteit
 • Beschikbaar voor zowel mono-temp als multi-temperatuur

CARRIER TRANSICOLD BIEDT DIVERSE OPTIES:

 • De unit kan buiten de cabine bediend worden
 • Het setpoint kan worden ingesteld m.b.v. de safe / start-functie van de voertuigmotor (CAN-bus)
 • 230 / 400 volt-aansluiting beschikbaar
 • Er zijn verschillende verdampers verkrijgbaar
 • 3000 watt extra verwarmingscapaciteit is optioneel

Specificaties

Om de specificaties te raadplegen, vragen wij je deze pagina te bezoeken op een desktop.

* elektrisch aangedreven en geheel hermetisch
** 160 mm hoog, 120 mm bij inbouw in het dak
*** Iceland 18 Twincool: Waarden per compartiment, in dit toestel zijn er 2 compartimenten
**** waarde voor het volledige toestel, niet per compartiment

Syberia eCool

Naarmate milieuproblemen en regelgeving veranderen, schakelen fabrikanten van middelzware en zware vrachtwagens over van conventionele fossiele energiebronnen naar elektrische oplossingen. Deze diepgaande transformatie van de voertuigarchitectuur heeft directe gevolgen voor transportkoelunits, die zich moeten aanpassen aan dit nieuwe paradigma.

Elektrisch

100% elektrisch

Koelcapaciteit

Hoogrendementsomzetter

Geluidsemissie

PIEK-compliant

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.