Supra HE

De Supra HE-serie is ontworpen door mechanische en elektrische subsystemen samen te voegen, om de efficiëntie te verbeteren en het product compacter te maken en een echt veelzijdige oplossing te bieden. Deze unit is stiller, lichter en kleiner en werd getest in extreme omgevingstemperaturen om de beste uptime en betrouwbaarheid te bieden, wat resulteert in een snel rendement op de investering.

Uitstekende prestaties en hoge efficiëntie voor al uw distributiebehoeften

De Supra HE-serie is ontworpen door mechanische en elektrische subsystemen te combineren, om zo een verbetering in efficiëntie en productcompactheid te bieden voor een echt veelzijdige oplossing. Deze stillere, lichtere en kleinere unit is getest onder extreme omgevingstemperaturen om de beste bedrijfstijd en betrouwbaarheid te garanderen, resulterend in een snelle terugverdientijd van de investering.

EFFICIËNTIE VOOR MINDER MILIEU-IMPACT

De behoefte aan veilige en duurzame koelketentechnologieën voor het behoud en de bescherming van de voedsel- en medicijnvoorziening wereldwijd is nog nooit zo groot geweest. Daarom zet Carrier Transicold zich in om klanten geavanceerde, energie-efficiënte en milieuvriendelijke koelunits te bieden. Met de Supra HE-serie is er gefocust op algehele systeemefficiëntie om zo het energie- en koelmiddelverbruik aanzienlijk te verminderen en uiteindelijk de uitstoot van vervuilende stoffen te reduceren. Onze Supra HE-reeks helpt onze klanten om snel veranderende eisen in de toeleveringsketen bij te houden en verbetert tegelijkertijd de algehele milieu-duurzaamheid van hun vloot en helpt onze planeet te behouden.

Voordelen

  • Zeer hoge efficiëntie: -26,5% brandstofverbruik in vergelijking met de oude Supra
  • Onderhoudsvriendelijker in vergelijking met de oude Supra
  • Lichter in gewicht
  • Beschikbaar voor zowel mono-temp als multi-temperatuur

Specificaties

Om de specificaties te raadplegen, vragen wij je deze pagina te bezoeken op een desktop.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.