Engineless

De vraag naar veilige, duurzame technologieën voor de koudeketen om de levering van voedingsmiddelen, medicijnen en vaccins te garanderen en te beschermen is nog nooit zo groot geweest. Carrier Transicold heeft zijn belofte om emissies te verlagen, de duurzaamheid te verhogen en de efficiëntie binnen de koeltransportsector opnieuw laten zien, met oplossingen voor alternatieve energiebronnen.

Eco-Drive

In een tijdperk waar duurzaamheid en efficiëntie steeds belangrijker worden, introduceert de transportsector innovatieve oplossingen om aan deze eisen te voldoen. Een opvallende ontwikkeling in dit kader is de ECO-DRIVE, een geavanceerde aandrijfmodule die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop voertuigen worden aangedreven.

Eco-Drive T

In de huidige transportsector, waar duurzaamheid en ruimte-optimalisatie cruciale factoren zijn, biedt de Eco-Drive T een innovatieve oplossing. Deze compacte stroomopwekkingseenheid is specifiek ontworpen om de uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met beperkte ruimte en de behoefte aan efficiënt energiebeheer in moderne transportvoertuigen.

AddVolt batterij pakket

Carrier Transicold zal haar elektrificatiecapaciteiten versnellen en uitbreiden door een nieuwe strategische partnerschap met het Portugese technologiebedrijf AddVolt. Deze overeenkomst stelt Carrier in staat om AddVolt’s bewezen, motoronafhankelijke technologie breed te gebruiken om innovatieve duurzame transportkoelingsoplossingen voor klanten in Europa te ontwikkelen. Bovendien is het systeem telematica-geschikt en compatibel met Carrier’s nieuwe Lynx™ digitale platform, waardoor klanten gegevens kunnen gebruiken om snellere beslissingen te nemen om de effectiviteit, efficiëntie en duurzaamheid van hun toeleveringsketens te verbeteren. Carrier Transicold is een onderdeel van Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), de toonaangevende wereldwijde leverancier van gezonde, veilige en duurzame bouw- en koudeketenoplossingen.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.