Vector HE 19

De nieuwe Vector met “High Efficiency” (HE). Het geconditioneerde trailersysteem van de volgende generatie. De unit combineert bewezen technologie van de Vector reeks, met innovaties die de prestaties en efficiëntie opmerkelijk verbeteren. De Vector HE 19 is de vervanger voor de Vector 1950.

Hoge efficiëntie voor de koudeketen

Vector® HE 19 – High Efficiency – is het geconditioneerde trailersysteem van de volgende generatie. De unit combineert bewezen technologie, zoals de volledig elektrische architectuur van de E-Drive, met innovaties die de prestaties en efficiëntie aanzienlijk verbeteren. Het brandstofverbruik kan tot wel 30 procent verbeteren, de unit is 10 procent lichter en het geluidsniveau is met 3 dB(A) gedaald. De nieuwe Vector® HE 19 beschikt over diverse betrouwbare, duurzame en krachtige functies. De unit is ook beschikbaar voor multitemp toepassingen.

MAXIMALISERING VAN DE PRESTATIES VAN UW KOUDEKETEN

De nieuwe Vector® HE 19 combineert hoge koelcapaciteit met een flexibele configuratie van de compartimenten. Er is een grote keuze in verdampers, waardoor u de vrijheid hebt om de configuratie van uw trailer aan te passen. De Vector® HE 19 heeft ook onder alle weersomstandigheden een constante verwarmingscapaciteit dankzij een uniek concept van gelijktijdige koeling en verwarming.

 

Vector HE 19

Voordelen

  • Beduidend minder brandstofverbruik
  • Indrukwekkende geluidsreductie
  • Lagere operationele kosten
  • Lager gewicht (-10%)

Specificaties

Om de specificaties te raadplegen, vragen wij je deze pagina te bezoeken op een desktop.

Vector eCool

Vector eCool: het eerste autonome elektrische koelsysteem. Carrier Transicold heeft zijn toewijding aan het verminderen van emissies, het verbeteren van duurzaamheid en het verhogen van efficiëntie in de sector van gekoeld transport bevestigd met de lancering van het eerste volledig autonome, volledig elektrische, motorloze koelaanhangersysteem, de Vector eCool. Deze nieuwe technologie vertegenwoordigt een grote stap voorwaarts voor koeltrailers. Het eCool-systeem is een duurzame oplossing die voldoet aan alle eisen van elektrificatie en decarbonisatie en geen directe motorvervuilende emissies produceert.

Lees meer >

Elektrisch en autonoom

Overstappen op een volledig elektrische oplossing zonder autonomieproblemen.

Efficiëntie

E-drive technologie zorgt voor maximale koelcapaciteit en verminderd onderhoud.

Lage geluidsemissie

PIEK-compliant -60dB(A)

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.