Vector 1550

Het transporteren van gekoelde en diepgevroren producten van producent tot consument is een ingewikkeld proces waarbij uw apparatuur cruciaal is. Deze moet krachtig en betrouwbaar zijn in alle omstandigheden. Onze Vector 1550 is ontworpen om de prestaties van de koelketen te maximaliseren, de totale eigendomskosten te optimaliseren en de impact op het milieu te minimaliseren.

Eigenschappen Vector 1550

Veelzijdigheid en geoptimaliseerde eigendomskosten voor langeafstandsleveringen en distributietaken die frequente deuropeningen vereisen.

Missie

Uw missie vereist langeafstandsvervoer en distributie met temperatuurregeling en frequente deuropeningen? De Vector 1550 unit combineert efficiënte gepatenteerde E-Drive technologie met een economizer. Het is klaar om een breed scala aan logistieke uitdagingen aan te gaan met lage eigendomskosten en een gebalanceerde capaciteit van 14.700 Watt.

Technologie

De Vector 1550 unit is uitgerust met gepatenteerde E-Drive technologie. Dankzij de capaciteitsverhoging door de economizer is de hermetische compressor kleiner gemaakt, wat een verkleining van de motor mogelijk maakt.

Voordelen

  • Bescherming van de lading
  • Maximalisatie van de operationele tijd
  • Duurzaamheid waarborgen
  • Veelzijdigheid

Specificaties

Om de specificaties te raadplegen, vragen wij je deze pagina te bezoeken op een desktop.

(*) Stand-byversie. (**) Piek-modus All units running on R452A refrigerant.

Vector eCool

Vector eCool: het eerste autonome elektrische koelsysteem. Carrier Transicold heeft zijn toewijding aan het verminderen van emissies, het verbeteren van duurzaamheid en het verhogen van efficiëntie in de sector van gekoeld transport bevestigd met de lancering van het eerste volledig autonome, volledig elektrische, motorloze koelaanhangersysteem, de Vector eCool. Deze nieuwe technologie vertegenwoordigt een grote stap voorwaarts voor koeltrailers. Het eCool-systeem is een duurzame oplossing die voldoet aan alle eisen van elektrificatie en decarbonisatie en geen directe motorvervuilende emissies produceert.

Elektrisch en autonoom

Overstappen op een volledig elektrische oplossing zonder autonomieproblemen.

Efficiëntie

E-drive technologie zorgt voor maximale koelcapaciteit en verminderd onderhoud.

Lage geluidsemissie

PIEK-compliant -60dB(A)

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.