Vector S 15

De Vector S 15-eenheid is een slimme, eenvoudige en op maat gemaakte oplossing voor trailers, geschikt voor lange reizen en regionale leveringen. Dankzij de semi-elektrische architectuur kunt u het onderhoud vereenvoudigen, terwijl u overal naartoe reist met de stage V-conforme motor. De Vector S15 is de vervanger voor de Vector 1350.

Vector® S 15, de slimme keuze

Deze semi-elektrische oplossing draagt bij aan het doel van Carrier om de koolstofvoetafdruk van hun klanten met één gigaton te verkleinen. De nieuwe Vector S15-unit biedt een koelcapaciteit van 15 kilowatt en beschikt over een dieselmeermotorige motor die ontworpen is om het brandstofverbruik te verminderen. Daarnaast zorgt de open structuur van de Vector S15 voor een gemakkelijker onderhoud, dankzij de eenvoudige toegankelijkheid van onderdelen, wat de stilstandtijd in werkplaatsen minimaliseert.

VAN BINNENSTAD TOT LANGE AFSTANDEN

De Vector S15 is geschikt voor vele toepassingen, of u nu in steden werkt of lange afstanden aflegt. Deze unit stelt u in staat om te voldoen aan standaard emissiereguleringen en is ook ideaal voor langeafstandsleveringen. Het is een eenvoudige, krachtige en operationeel kostenbewuste oplossing.

LICHT EN STIL

De Vector S15 is het lichtste trailermodel in dit marktsegment (700 kg) en een van de stilste in het semi-trailerassortiment van Carrier Transicold in zijn standaardversie (71 dB(A) bij hoge snelheid, tot 62 dB(A) bij lage snelheid).

SEMI-ELEKTRISCHE ARCHITECTUUR

De Vector S15 is een standaard unit met hoge capaciteit met semi-elektrische technologie en een laag brandstofverbruik. Zijn semi-elektrische architectuur stelt de unit in staat hoge capaciteit in dieselmodus te tonen, laag brandstofverbruik en makkelijkere toegang tot onderdelen.

Voordelen

  • Hoge koelcapaciteit
  • Laag brandstofverbruik
  • Stage V*-normen voor dieselmotoren
  • Snelle temperatuurdaling
  • Eenvoudig te gebruiken en te onderhouden
  • Laagste gewicht in het segment

Specificaties

Om de specificaties te raadplegen, vragen wij je deze pagina te bezoeken op een desktop.

Vector eCool

Vector eCool: het eerste autonome elektrische koelsysteem. Carrier Transicold heeft zijn toewijding aan het verminderen van emissies, het verbeteren van duurzaamheid en het verhogen van efficiëntie in de sector van gekoeld transport bevestigd met de lancering van het eerste volledig autonome, volledig elektrische, motorloze koelaanhangersysteem, de Vector eCool. Deze nieuwe technologie vertegenwoordigt een grote stap voorwaarts voor koeltrailers. Het eCool-systeem is een duurzame oplossing die voldoet aan alle eisen van elektrificatie en decarbonisatie en geen directe motorvervuilende emissies produceert.

Elektrisch en autonoom

Overstappen op een volledig elektrische oplossing zonder autonomieproblemen.

Efficiëntie

E-drive technologie zorgt voor maximale koelcapaciteit en verminderd onderhoud.

Lage geluidsemissie

PIEK-compliant -60dB(A)

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.