Citimax

Citimax vervangt de Viento koelgroepen. De Citimax koelgroepen zijn speciaal ontworpen voor “road only” toepassingen. De unit is dus niet gemaakt om op elektriciteit 230V te koelen.

Eenvoudige, uitsluitend voor weggebruik ontworpen koelgroepen voor bestelwagens

Citimax biedt een compleet assortiment koelunits, ontworpen voor alle lichte bedrijfsvoertuigen. De Citimax-serie stelt u in staat om verse en bevroren producten veilig en vol vertrouwen te leveren, dankzij een groot koelvermogen tot wel 4250 watt, de hoge koelcapaciteit (tot 58 m³) en de eenvoudige installatie voor elke doosgrootte.

De specificaties van de Citimax 280, 350 en 400 units stellen u in staat de beste keuze te maken op basis van voertuiggrootte, omgevingstemperaturen en type goederen.

Voordelen

Snelheid: Onze units bereiken het ingestelde punt 20% sneller.

Controle: Uw temperatuurinstellingen blijven binnen +/- 1°C.

Flexibiliteit: De temperatuur in uw box kan dalen tot wel -29°C.

Citimax 280, 350 en 400: Nog meer vermogen en veiligheid: Nauwkeurige ontdooiingscontrole om stabiele boxtemperatuur tijdens het ontdooien te waarborgen, cruciaal voor gevoelige goederen. Een keuze aan modellen ontworpen om rekening te houden met de omgevingstemperatuur: standaard, hoge omgevingstemperatuur en lage omgevingstemperatuur.

Specificaties

Om de specificaties te raadplegen, vragen wij je deze pagina te bezoeken op een desktop.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.