Neos en Neos S

Door de aandrijving m.b.v. een wisselstroomdynamo combineert de Neos constante koeling en verwarming voor voertuigen tot 6 m³. De units zijn leverbaar in 2 versies, Slim en Split.

Direct Drive unit, makkelijk te installeren en geschikt voor elk model bestelwagen tot 6 m3.

De door een dynamo aangedreven Neos combineert een constante koeling en verwarming voor voertuigen tot 6 m3 met een flexibele installatie. De unit is beschikbaar in 2 versies, Slim & Split, en is de beste keuze voor klanten die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, ladingbescherming en bestuurderscomfort. De Neos 200 HE is ook in staat om te vriezen.

ONTWORPEN VOOR GEBRUIKSGEMAK
Dankzij twee installatieontwerpen kan Neos geïntegreerd in het voertuig en extern gemonteerd worden en is daarmee geschikt voor elk model bestelwagen tot 6m3, zowel met geïntegreerde isolatie als met laadruimte-isolatie, afhankelijk van de persoonlijke behoeften. Hij is volledig compatibel met de airconditioning van het voertuig, zodat zowel de lading als de bestuurder koel blijven tijdens het transport.

HANDHAVING VAN DE COLDCHAIN
Met 1160 Watt bij 0°C zorgt Neos voor een uitstekende bescherming van de lading. De Neos 200 HE is ook in staat om te vriezen.

VEILIGHEID EN MILIEUVRIENDELIJKHEID STAAN VOOROP
– Bescherming van de bestuurder: hoe Neos ook gemonteerd wordt, het is niet nodig de voertuigverstevigingen te verwijderen of aan te passen.
– Milieubehoud: Neos maakt gebruik van chloorvrij koelmiddel R134a zonder ozon.
– Efficiënte oplossing: Neos wordt aangedreven door de dynamo in plaats van door een op de motor gemonteerde wegcompressor, resulterend in minder slangen en koppelingen, minder koudemiddel en minder risico op lekkage.

EXTERN VOOR EXTRA RUIMTE
Het traditionele Split concept wordt extern gemonteerd aan de voorzijde of op het dak. Deze optie, geschikt voor alle types voertuigen, biedt meer laadruimte in het voertuig. De slanke verdamper past zelfs in de kleinste compartimenten.

GEÏNTEGREERD VOOR EFFICIËNTIE
Het esthetische, slanke design heeft de laagste opbouwhoogte op de markt en kan daarmee overal geparkeerd worden. Ingebouwd in het voertuig voor betere aerodynamica en lager brandstofverbruik is dit een discrete en stille oplossing met meer comfort voor de bestuurder. De unit wordt in de fabriek getest en afgesteld en is uitermate onderhoudsvriendelijk.

Voordelen

  • Een constante koelcapaciteit
  • Volledig elektrische eenheid
  • Verbeterd elektrisch verbruik
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Hoge veelzijdigheid
  • Milieuvriendelijk duurzaam

Specificaties

Om de specificaties te raadplegen, vragen wij je deze pagina te bezoeken op een desktop.

Neos eCool

Neos eCool: De compacte, emissiearme, hoogwaardige batterijpakketoplossing voor LCV’s. Voor koelunits met kleinere elektrische vermogensbehoeften kan Westool uw koelunit koppelen aan een Mastervolt batterijpakket. De Neos HE – High Efficiency serie is compatibel met 12V batterijpakketten en biedt elektrisch aangedreven oplossingen voor voertuigen tot 12 m3. Met twee installatieconcepten kan Neos geïntegreerd worden in het voertuig of extern gemonteerd worden en is een veelzijdige en betrouwbare keuze voor klanten die actief zijn in steden en op zoek zijn naar betrouwbaarheid, duurzaamheid en comfort voor de chauffeur.

Lees meer 

100% elektrisch

Compatibel met 12V batterijpakketten

Constante koelcapaciteit

12V architectuur die 100% koelcapaciteit mogelijk maakt

Verbeterd elektrisch verbruik

-24% verbruik

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.