Pulsor

Deze koelunit is speciaal ontworpen voor distributiewerk. Door zijn constant vermogen onafhankelijk van het toerental is deze unit uitermate geschikt voor stadsdistributie met frequente deuropeningen.

Constante koelcapaciteit, de gehele dag

De coldchain in stand houden gedurende intensieve distributie is een dagelijkse uitdaging. Bij het kiezen van een koelunit moet u er zeker van zijn dat u daarmee de goederen altijd in een perfecte conditie aan uw klanten kunt afleveren.

BEHOEFTE AAN HOGE CAPACITEIT…

Vaak stoppen, frequente deuropeningen, verkeershinder, gevoelige producten die bij verschillende temperaturen vervoerd moeten worden – het is moeilijk om de coldchain te handhaven. Om de juiste temperatuur te waarborgen moet uw koelunit een snelle pull-down en een hoge capaciteit leveren. Altijd.

…ZELFS BIJ STATIONAIR TOERENTAL

Conventionele koelunits zijn afhankelijk van het toerental van de voertuigmotor en bereiken hun optimale capaciteit bij 2400 TPM. Maar bij stadsdistributie zal de motor 90% van de tijd op een laag toerental (onder 2400 TPM)* functioneren. Dit brengt de koelcapaciteit in gevaar en maakt het nog moeilijker om de juiste temperatuur te handhaven.

Dankzij de E-Drive™ technologie in combinatie met een inverter en een hermetische variabele compressor, garandeert de Pulsor constante koelcapaciteit gedurende de gehele dag.

ONGEËVENAARDE TECHNOLOGIE
Achter onze nieuwe Pulsorreeks zit de baanbrekende E-DriveTM technologie. E-Drive verwijdert de mechanische transmissies in snaaraangedreven systemen en zet motorvermogen om in elektriciteit. Deze unieke en gepatenteerde oplossing is nu voor het eerst beschikbaar in bestelwagens.

Voordelen

100% koelcapaciteit bij laag toerental
Met de unieke technologie van de Pulsor beschikt u gedurende de gehele dag over constante, optimale capaciteit.

20% minder brandstofverbruik tijdens pull-down. Dankzij de E-Drive technologie die het aantal bewegende onderdelen en koppelingen drastisch vermindert, is de Pulsor bijzonder betrouwbaar. Maximale up-time van uw wagenpark, minder onderhoud en lager brandstofverbruik tijdens de pull-downfase zorgen voor een lage cost of ownership.

75% vermindering van lekkage. Door beduidend minder gebruik van slangen en koppelingen wordt de CO2-uitstoot als gevolg van lekkages beperkt hetgeen het milieu ten goede komt.

Specificaties

Om de specificaties te raadplegen, vragen wij je deze pagina te bezoeken op een desktop.

* De opgegeven standby capaciteit betreft de 400V versie. De standby capaciteit is afhankelijk van de versie (400V of 230V)
** Gemeten in Standbymodus

Pulsor eCool

Gevestigd als de beste ultra-lage emissie oplossing voor klanten die ervoor kiezen om te werken in een moderne, elektrische stedelijke levering, is de Pulsor eCool de eerste in zijn soort. Het is specifiek ontworpen om rechtstreeks te werken vanuit de hoogspanning DC-stroom die wordt opgewekt door de batterijen die een elektrisch licht commercieel voertuig (LCV) aandrijven.

Lees meer >

Bekijk het artikel >

100% elektrisch

Gevestigd als de beste oplossing met ultra-lage emissie voor klanten die ervoor kiezen om te werken in elektrische stedelijke levering.

Smart refrigeration

Klaar om in real-time gegevens uit te wisselen met het voertuig voor een geoptimaliseerde en efficiënte reis.

Plug & Play Solution

Ontworpen om direct te werken vanuit de hoogspanningsgelijkstroom die door de batterijen wordt gegenereerd.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.