Vector eCool

Carrier Transicold zet zich in voor verlaging van emissies, verbeterde duurzaamheid en hogere efficiëntie in het koeltransport en presenteert nu het eerste volledig autonome, 100% elektrische en motorloze koelsysteem voor trailers, de Vector® eCool™.

100% elektrisch, 100% autonoom, 100% krachtig

Carrier Transicold bevestigt opnieuw zijn inzet voor het verminderen van emissies, het verbeteren van duurzaamheid en het verhogen van efficiëntie in de sector van gekoeld transport met de introductie van het eerste volledig autonome, volledig elektrische, motorloze koelsysteem voor trailers, de Vector® eCool™.

Deze nieuwe technologie vormt een grote stap voorwaarts in trailerkoeling. Het eCool™-systeem is een duurzame oplossing die voldoet aan alle eisen van elektrificatie en decarbonisatie, en produceert geen directe motorgerelateerde vervuilende emissies.

Voordelen

Afhankelijk van de toepassing van de klant kan de batterij de koelunit tot 6 uur op één lading van stroom voorzien.

Bij het opladen via het net kan de batterij als volgt worden opgeladen: 80% batterijlading duurt ongeveer 1 uur en 10 minuten, terwijl een volledige batterijlading ongeveer 2 uur duurt.

Service Center
Locator app

Ontdek onze handige Service Center Locator app! Vind moeiteloos het dichtstbijzijnde Westcool Service Center en krijg snel toegang tot onze professionele koelservice. Download de app vandaag nog en geniet van gemakkelijke toegang tot hoogwaardige koeldiensten.