Neos en Neos S

Neos

Door de aandrijving m.b.v. een wisselstroomdynamo combineert de NEOS constante koeling en verwarming voor voertuigen tot 6 m³. De units zijn leverbaar in 2 versies, Slim en Split.

Xarios

De XARIOS is een compressor aangedreven koelunit met een unieke veelzijdigheid voor bestelwagens. De unit is geschikt voor het vervoer van verse en diepvriesproducten. Er bestaan zowel modellen voor mono temperatuur als multi-temperatuur. Bij dit model kan je zowel koelen op de baan als op elektriciteit.

Pulsor

Pulsor

Deze koelunit is speciaal ontworpen voor distributiewerk. Door zijn constant vermogen onafhankelijk van het toerental is deze unit uitermate geschikt voor stadsdistributie met frequente deuropeningen.

Citimax

Citimax

Citimax biedt een compleet assortiment koelunits, ontworpen voor alle lichte bedrijfsvoertuigen. De Citimax-serie stelt u in staat om verse en bevroren producten veilig en vol vertrouwen te leveren, dankzij een groot koelvermogen tot wel 4250 watt, de hoge koelcapaciteit (tot 58 m³) en de eenvoudige installatie voor elke doosgrootte.